Monday, December 1, 2008

final next sem : ice!

caution & attention :
this entry contains explicit contents that may appeared to be offensive and promotes unhealthy culture to readers. parental guidance is needed.
if you happened to hate it. close the window/tab.


ada saya kesah? ;p

oke oke. i just finished my last paper. so, i could say
"what a relief!"

nah~ so cliche. and ordinary. and typical too! hahaha.

i don't wish for 3.5 apatah lagi 4.0. no no no. i know my effort. not good enough *sigh T.T*

kalau lepas cukup cukup makan pun dah syukur alhamdulillah! :)

so, what makes me very pessimist for my final result? here is the reasons why :

1. i blog almost everyday during my study week! since i've got some sort of inspiration yang membuak-buak di kala masa lapang. :p
2. i manage to plan my time very badly. T.T
3. saya sangat leka dan lalai.
4. i'm addicted to blog. i read and found many many good blogs that make me couldn't stop reading! *guess i know where the inspiration came from*
5. i learned to love gol & gincu very very very much! saya nak jadi macam puteri dan reza! ;p
6. i learnt that irc sometimes could be fun kalau saya seorang sahaja berada di situ.
7. i am extremely lazy!

so, i think if i could stay up and stay fit without feeling sleepy during the day, wallah!~ i'm gonna be top scorer!

i need ice, people! ice! i want ice baby!

if i got ice, i could be slim and skinny. macam paris hilton!



people, kamu boleh bayang tak? ;p

if i have ice, i could stay up all night long.
revising my subjects. understand them better *uh-huh* and puffff! SCORED!

i should done that earlier masa mula mula sem dulu. kenapa saya tak cari ice awal awal dulu?

harap harap next sem saya berada di foundation 2.
oh, i'm afraid and scared. saya tak mahu berharap. harapan saya selalu tak jadi. T.T

i am afraid to wait for the result. don't matter if i am paling corot pon. saya tak mahu repeat. yang penting, saya tak mahu scholar kena hold.

oh, ibu ayah pasti kecewa! *tak mahu tak mahu*

ice. mesti cari ice waktu holiday. supaya saya boleh stay up lama lama untuk study. dan supaya boleh kurus juga! *sambil menyelam minum air lah kan?*

sesiapa ada ice? saya nak 3 paket!

pengakuan.

perempuan gila yang tersedar.

9 comments:

ceritera diriku... said...

agagagga...

ak pn xnk scholar kne hold..

jom kuar ipoh esk.. ngeee~

mireya said...

kaw xpe la.
xkne hold punye.
kuar ipoh?

jom jom jom.
;p

aku.arr said...

oi prempuan
kaw gila ka mira?? (gaya da ja-rules)
kalu u amek ice, tamaw ddk sebilik dh!
ddk la dgn jiran kesayanganmu di dpn tu..
letak ice dlm dish teloq dia tuh
mkn la korg sama2
semoga bahagiaaaa

mireya said...

uih uih babe
jangan lah emosi.
hahaha.
saya masih waras la kakak.

saya tak amek ice.
pomish pomish!
:)

deena said...

bell.
aku pon harap dpt sambung pengajian next sem
auuuuum.haha.
aku pon xtau ap function buat bunyi ni.
tp aku nak wat skali lg.
AUUUUMMMM

dyod lalala said...

takutnye ! isk :(

mireya said...

deena :
auuuummmmm.
eh. mengancam la bunyi nih.
i lyk!~ ;p
harap2 dpt smbug next sem.
amin!

dyod :
benar benar.
sangat takut.
semoga kita berjaya.
aminnn!~

Ko_Kenal said...

Mireya....

Usaha dah usaha dah walau pun mengikut penghayatan you, usahanya tak ler segigih yang sepatutnya. Banyak main-main & ngelamun.

You pun nampak nyesal tuuuu. Dan ada azam macam nak study giler sem depan. Bagus ler.

Sementara nunggu hasil sem nie, solat & doa banyak-banyak, InsyaALLAH kalau tak dapat 3.5 pun mungkin dapat yang terbaik untuk masa hadapan.

Sebab dah menyesal tentu tak nak kecundang lagi pada sem akan datang.


Cheerssssss

mireya said...

oh.
sudah tentu mahu usaha dengan gigih sem depan.
semoga maseh ada esok utk saya.
:)