Thursday, March 5, 2009

OMG, apa yang kau buat ni, amira??!!!!!

sepatutnya hari ini kelas bermula pada pukul sebelas pagi. dalam banyak banyak jadual saya, saya terpaling tak suka jadual hari khamis.

kelas start pukul sebelas pagi, kelas matematik kejuruteraan. [satu jam]
pukul dua belas tengah hari, makmal multimedia, [dua jam]
pukul dua, tutorial matematik kejuruteraan, [dua jam]
sampai pukul empat.

pukul sebelas pagi, sampai pukul empat petang, ada kelas non-stop. we just love hari khamis, don't we?

tapi hari ini, lebih dahsyat, saya ada replacement makmal fizik pada pukul sembilan sampai pukul sebelas pagi, dan petangnya pula saya ada replacement kuliah kimia pada pukul empat sampai lima.

jadi kelas saya hari ini, dari pukul sembilan pagi sampai pukul lima petang.

ya, saya sangat suka dengan jadual saya.


tadi tengahari makmal multimedia habis awal, pukul satu. jadi, saya pulang ke bilik untuk makan dan sembahyang.

kawan saya dan saya rancang untuk tidak pergi ke tutorial matematik kejuruteraan. sangat sangat lah penat. saya angguk je sebab memang tak larat dah.

semalam saya tidur pukul empat pagi and woke up at seven thirty only to realise yang saya ada kelas yang hectic nine to five. tahniah ye amira!


so, bila dah decide untuk tak pergi tutorial matematik kejuruteraan, saya rancang nak pergi ke replacement kuliah kimia je, pukul empat petang sampai pukul lima.

tadi saya tengok jam, ouh, baru empat setengah.

eff what??????

EMPAT SETENGAH PETANG!!!!!!


jadi, saya di sini, menulis post tentang saya yang cuba menggelapkan masa depan saya.

ibu, ayah, dan penjamin Petronas saya, saya mintak maaf sebab tak tunaikan amanah.

ya Allah, apa yang aku buat ni ya Allah!!!


.

2 comments:

farah said...

haha.siusly belle?
bagun kul 4,30??abes tika bgn ko bpe?
so korg pnteng r klas chandra td??
wah2 hebatttttttt la korg ni!!!
tepuk2 sume

thats the way bimbos act when the need arise.bgs2..hahaha..

way to go peremps!!!

hahahahaha :)

mireya said...

haha.
hebat la sgt kan?

chehh.
hope boleh kaver.
ades.
first tyme ni. ;p