Tuesday, April 14, 2009

undescribable [rosma kata perkataaan ni wujud. saya percaya sebab saya naive]

OHMYGOD!

Puan Munawira my english tutor is superbly superb vogue the very the vass vava vooom
adorable lovable nice the most
kind hearted and,

THE BEST TUTOR ONE COULD ASK FOR!



saya sangat bersyukur dan berterima kaseh kerana menjadi tutee anda.
i love you,
(:


saya masih keliru kenapa perkataan undescribable di highlight oleh sang internet? wujud ke tak? rosma, saya tahu saya naif, tolong jangan buli saya.

9 comments:

FAIZFAIZAH said...

saya faham anda begitu naive.

saya percaya.
jgn risau. okeii??

belle!!
nk msuk tutor ko!!!! :(

mireya said...

hahah.
tu laaa
dulu ajak daftar sama sama tak mo.

hehehe.
puan munawira, i love [baca ; i loffff] you!!!

oleh ; saya yang naif.

ImaginE said...

erk...bukan ada ka endescribable...aku guna ja dalam kelas...hihi

mireya said...

aku pun rasa ada jugak.
tapi bila aku tulis, kenapa browser aku underline dia jadi kaler merah?

HAHA.
apa-apa pun, layan kan aje.
aku pun guna gak. agaga.

j1da said...

indescribable kut, dearies...

j1da said...

but "un-describable" sounds more dramatic in-definitely...

eg : un-sangkarable..

mireya said...

hahah.
betul betul.
indescribable.
that's the correct word sebab bila tulis tak kena underline merah dengan browser.

hehehe.
:) thanks!!

rosma said...

haish.
u make me look so stupid and bimbotic!
hoish!
time u tnya tu, i tengah wat something else and mengiyakan ja apa yang u tanya.
hehehehe
:D

mireya said...

eleh rosma nak cover line la tuuu.

tak apa, saya percaya semua orang lain faham tentang apa yang terjadi sebenarnya.

AHAHAHA.

:P