Thursday, October 29, 2009

Oi Oi Perempuan!


Saya : Ha! Perempuan, apa mimpi nih call aku petang-petang ni?
Suha : Tak ada apa, saja bosan-bosan duduk kat tingkap.
Saya : Ha, ada nampak apa sampai teringat kat aku nih? hahaha.
Suha : Tak ada apa, aku nampak babi melintas je tadi, terus teringat kat kau HAHAH!
Saya : Kuranggg asssaaaammmm!

Rindu kau lah ngok ngek! Cepat lah balik nak jumpa kau story mory macam-macam. Kuala Selangor kan dah maju kan sekarang kan, dah ada Old Town dah sekarang kan, boleh lah kita lepak sama-sama hahahaha gila perak sial masing-masing jakun Old Town wujud kat Kuala Selangor,

Tapi kan tapi kan siapa nak angkut kau dow? Hahaha tak apa nanti kau belajar lah naik bas biar kasik independent sikit HAHA

nanti kita bukak story pasal masing-masing kayh? kita kan sedih je contact sesama sendiri jeh selalu dah tak ada orang lain nak contact kita haha sial je kesian kita dow.

ARGHH RINDU RINDU RINDU!!

and and to yatie, good luck oke untuk STPM kamu! may dapat semua principal A! eh, ye ke guna principal lagi? ah tak kisah lah yang penting moga yatie dapat cemerlang flying colors! and and not to yatie jeh, semua sekali lah yang ambil STPM! good luck peeps!

oh, suha baju putih yang cun ala-ala pelakon sinetron Indonesia tu HAHHA! and yatie yang comel kaler pinky winky tu. renduu korang laa!

.

2 comments:

yetzOlala ; said...

bahaha!
suha mmg sengal selaluu.

rindu korangg!
old town sebelah umah mira kot :P
ehe

thanks mira!
da nak dekat.
doa2 kan aku k?
hee

mwaxhhh!!!!

mireya said...

i pray hard for you babe! dapatkan flying colors oke!

yes yes old town mmg sebelah rmah aku! haha! (jakun gileh nak mampos nih!)

nnt da setel sume kite lepak sama2 ye! yayy yayy yayy!