Wednesday, February 3, 2010

One thing ;



Superstitious baru ; siapa yang nak ada awek, sila buat aku ada crush kat korang confirm awek yang korang tengah ayat akan jatuh suka kat korang, or suddenly you would end up with someone you are close to, or kurang dari tiga bulan lepas aku jatuh suka, korang akan end up being in relationship.

Dah terbukti. Dah masuk lima orang dah so far.



Malang kan? Damn.


13 comments:

hakuna said...

Born to be the accidental cupid....eventhough in the wrong part of the equation..

mireya said...

yeahh seems like that. oh it's totally not fun!

hakuna said...

hahaha...mungkin perlu jumpa the man side of the accidental cupid...maybe it will balance back the wrong equation

Tam said...

nak jugak :)

mireya said...

hakuna : so, where I should find him? I hope it wouldn't be too late la when I met him kan? haha as if,

Tam ; nak apa? nak gf eh? nanti akan diusahakan. hahaha

Tam said...

haa.usaha tau.u da cakap da.i nak jugak. :)

mireya said...

my magic might not work. HAHA

Tam said...

tadi cakap accidental cupid.tak kire.nak jugak :P

mireya said...

tak nak. HAHA!

nasz said...

wow...superstitiously fabulous...haha...

mireya said...

yeahh i feel like a fairy godmother.

Rosma said...

I'm commenting!!! sebab word verification jaaa...hehehehhehe

"phali"


:D

mireya said...

Gediikkk tauuuu