Saturday, December 20, 2008

kenalkan, my kekaseh hati :)

actually, this is seriously not my type. i am not the kind of girl who likes to tell people about her love life.

i was before. but for now, maybe not.

maybe. just maybe.

but, now. i have something to tell. something to show. and something to explain.

hati saya sudah berpunya.


ya, tak salah apa yang kamu baca itu. hati saya dah jatuh centa.

dengan manusia ini.


manusia jahat yang mencurik hati saya dan buat buat tak tahu pula.






dia sungguh cool kan?

urgh!





kerana dia, saya rasa lelaki yang merokok itu cool.

kanak-kanak, jangan cuba. nanti kamu mati cepat. muka pon nampak cepat tua. baru umur dua puluh orang ingat sudah empat puluh lima.

lain lah kalau kamu dia.

tapi, lelaki ini memang cool, kacak, dan bergaya! saya suka dia!!


siapa dia?



kamu tak kenal??


this is seriously offensive!!


dia lah NOH!


lelaki yang saya sering sebut namanya dikala melihat laptop. yang sering saya lambai di kala ternampak dia di mana-mana.

walau saya tahu dia tidak akan melambai kembali. sebab dia hanya di dalam gambar.

dia lah lelaki yang memenuhi status status ym saya. dia lah lelaki yang ibu saya tak suka.

tapi, dia lah lelaki yang saya minat bagai nak gila.


tapi ramai orang tak suka dengan dia. mereka kata macam-macam.

orang kata dia sombong.
orang kata dia palsu.
orang kata dia lupa daratan.
orang kata dia homophobic.
orang kata dia bajet cool.
orang kata dia tak best.
orang kata muzik dia hampas.
orang kata "jom fuck dia ramai ramai"
orang kata dia lupa diri.
orang kata dia kerek, tapi saya tetap rasa dia gerekkk sehhhh!~


tak kesah lah apa orang nak kata pasal dia.

saya peduli apa?

saya suka dia!


rambut dia cantekk.
gigi dia macam arnab.
dia ada style!
suara dia tak ada perasaan.
dia cuma lelaki biasa yang dah jadi rockstar!
jadi saya suka!


ada saya kesah kamu nak kata apa?


noh, you rocks my socks!



hujan tetap best!.



matila aku perasaan jadi awek rockstar kan?

.

13 comments:

Mighty Jacksparrow said...

aku juga mau jadi macam kamu.

kerana bercinta dengan gambar kaku tidak buatkan aku mati jadi sosialis songsang

mireya said...

bercinta dengan gambar lebih bagus.

sekurang-kurangnya kita tahu dia boleh kita bawa kemana-mana.

:)

mimi said...

abes 2 status ak curang pd noh 2 pe lakk??
hurmmmm

mireya said...

hahahaa.
sebab aku buang lagu ujan amekk lagu mocca!
hahahaha.
oh, i'm turning gay!
hahaha.
:p

Ko_Kenal said...

Bell oh bell oh bell..

You really live by your name.

Peduli apa orang kata. Asalkan kamu bahagia.

Tetapi bahagia kah engkau tanpa NOH megetahui kecintaan kamu terhadap dia.

If he really rocks your socks, just be sure you also rocks his socks. Otherwise it is like you clap clap with one hand, where got sound.

You sound like you don't give a damn others said about your NOH but I know deep inside. You are in denial. You care like hell.

dyod lalala said...

best ah blog ko ni.
respek habes!
huhu

mireya said...

ko_kenal :
saya tak suka orang yang saya minat tahu yang saya suka dia.
tapi kalau orang tahu, tak mengapalah.

hahahaha.

biar lah org nk kata ape, saya tak kesah.

yang saya tahu. saya suka dia. tepuk sebelah tangan pon tak pe. saya ada tangan yang lagi sebelah utk tolong tepukk.

i don't want to rock his socks. dia sorg rocks my socks cukup lah.
:)


dyod lalala :
tenkiuu dearest.
hahaha.
:p

Mighty Jacksparrow said...

tepat. kadang kala bertepuk sebelah tangan lebih bahagia.

bukannya mati tanpa cinta. mati-kah?

mireya said...

bagi yang memuja, mungkin mati.

sekadar gembira dengan diri sendiri cukup lah.

sebab tu saya suka bertepuk sebelah tangan. :)

deena said...

bell.semakin hari aku semakin menyayangi mu.
aku menjadi stalker blog kamu setiap hari sejak dulu lagi.
memg menarik.
ko buat buku la wes satu hari nant.

wah.noh.
haha.
menarik.
tapi.
nyanyi pancit la.
haha.
**jgn bunuh aku
peace.

mireya said...

hahaha.
oh. terharu. terharu. terharu.

:P

buat buku? tak reti nak lipur lara. cerita bohong2 oke kott?
agagagaga.

ishk. saya sudah riak. :P

well. noh mmg suara mcm tak de perasaan. pancit tak pancit, saya tetap sukaaa dia!

hahaha. :P

*tak pe. tak bunuh. tak sampai hati.nanti sape yang nak bersatu dengan aku untuk kenakan rosma kan?
harharhar. :P

ct_skin said...

aku juga meminati dia
oopss...hanya dia...
tepuk sebelah tangan memang tidak akan berbunyi
tapi kita sudah biasa kan bell??
haha
aku juga mahu turut serta kenakan rosma....
kau.aku dan don
peace peace kacang peas!!!

mireya said...

yeah!~
let's rawkz together babes!

hahaha.
sekin, kita kan ada tangan lagi satu untuk tolong tepukkk.

tak payah mintak tangan dia pon.

noh! noh! noh!
:P