Wednesday, December 24, 2008

naseb baek saya perempuan.

kau cantek.
kau menarek.
kau memang buat saya tertarikk.

tengok muka kau buat saya tak senang duduk lah. rasa nak tengok muka kau lama-lama. sampai rasa nak muntah. tapi tak boleh muntah. sebab kau nih cunnn sangat!

ishk.
kenapalah saya bukan lelaki. kalau saya lelaki, mesti saya dah boleh ngorat kau kan? tapi, bajet lah macam boleh kan? kau cantekk giler kot. comel pulak tuh.

kalau saya jadi lelaki pon, mesti jadik lelaki yang tak handsome. macam lah kau nak pandang kan?

-.-" sedih.




nie semua pasal penangan tengok histeria semalam. kan dah mengarut bukan bukan. u rocks la perempuan!

ishk.

.

13 comments:

hapeace said...

comel~

sayakah?? said...

belle..
kamu bhaya...
dia msih gadis..
isk2..

rosma said...

belle,
sy smakin takot dgn kamu.
nxt sem nk ddk 1 bilik ngn jill la
takooooot~

ct_skin said...

saya juga takut nak berkunjung ke bilik kamu.nak duduk bersama jill juga.
bley mkn free coz ari2 masak
bley main ikat2 rmbut hahaha

deena said...

haha.
bell kenapa ko xpenah ckp cmni kat aku ha?
haha.ko ni pilih kasih la.
xmengasihi aku langsung.

mireya said...

hapeace :

trimas. saya tahu saya comel. hahaha. :P

sayakah?? :

saya juga masih gadis what?!~
:p

rosma :

pergi la duduk dengan jill tu. tak heran. :p
perasan. i'm sooo not into u la babes!
jgn perasan! wekk. :P
hahaha XD

ct skin :

kamu sangat sangat lah dialu-alukan untuk berbuat demikian.
hahaha.
ni lagi sorang jangan nak perasaan. :P

deena :

hee. memang la pilih kasih. this is liyana jasmay we're talking bout.
okeh?
hahaha.

:P

Ko_Kenal said...

Liyana Jasmin memang jelita & menawan. Kalau kecantikan yang kita cari, memanglah kecantikan yang kita akan perolehi.

Tapi apakah kecantikan sahaja sudah mencukupi? Nasib baik aku....

dyod lalala said...
This comment has been removed by the author.
dyod lalala said...

cute la die ;)
suka dia jugak! ;P

mireya said...

ko_kenal :
dia memang comel. dan saya suka!
hahahaha.

dyod :
yayyy!
liyana jasmay memang comel!
suka suka suka!
:P

Ko_Kenal said...

Hahahahah...

kan aku dah cakap. Tulis blog jangan macam pengeluaran kilang. Kualiti kena jaga..

Sebab yang last write up tu pun aku rasa tak menariklah. Nasib kau tarik balik.

-shak- said...

utp tahun berapa?

mireya said...

ko_kenal :
aku tulis sebab aku suka.
bukan untuk orang puja.
aku tarikk balik sebab dalam tulisan tu tak ada hati.

sekian. :)

-shak- :
utp masih asasi.
bakal ke sem 2 asasi.

:)