Thursday, August 20, 2009

kalau buah, memang lah buruk kat luar, buruk kat dalam. manusia?

"when i see a girl, i will look at her physical attractiveness first. well, it's typical for a guy."

"perempuan tu seksi gila sial. pakai baju macam tu entah apa nak tunjuk. mesti perangai buruk nak tarik perhatian lelaki."


euw.

patutlah aku tengok kau selalu buat muka bila bersembang dengan perempuan yang tak lawa or under kategori biasa biasa.

aku pernah tengok kau macam nak lari or macam nak habiskan perbualan cepat cepat bila sembang dengan perempuan perempuan macam tu.

kau ingat perempuan biasa ni tak ada personality yang best ke? u just dont know yet. jangan lah main judge semua benda based on physical.

contoh macam kek chocolate moist, hitam nak mampos tapi sedap macam syurga.

cheese cake pon even warna krim and nampak lembut, makan banyak sikit dah cepat rasa muak.

benci sial tengok kau asyik nak menyendeng dekat perempuan yang attractive je.

aku nasihatkan kau dapatkanlah balanced social life. aku memang tak akan cakap direct benda ni dekat kau sebab aku memang bukan type perempuan yang kau suka buat kawan sebab aku tak lembut and tak lawa mana pun.

and tak suka wehh dengan lelaki lelaki yang judgemental gila nak mampos. bukan semua orang yang nampak sosial or macam perangai buruk dari luar semuanya perangai macam sundal.

yang pakai sopan pun kadang kadang perangai lagi bitchy sial punya nampak lelaki senyum ayu nak mampus sama sama perempuan buat muka nak terberak.

selagi kau tak kenal perempuan tu macam mana, sila jangan suka suka hati nak judge macam macam.

karma tu wujud wehh.

aku bukan nak doa kau bukan-bukan, tapi kau buat macam tu nanti kalau Tuhan balas balik macam mana?

macam ;

nanti kau mesti dapat bini tak lawa.

or

dapat bini yang nampak baik sopan ayu segala tapi kerja merenyam dengan jantan.


nak?



nauzubillah.



.

4 comments:

AzRy SyaFiQah said...

best!!!

miss eLyA =) said...

woh sape tu...... got me wondering who that is.... hee hee ;)
*wink wink

rosma said...

perlu la nak samakan dengan mosit cake kan?? hahaha..
btw, cakap tak nak post pasal dia??
;)

mireya said...

azry ;
haha tengs!

elya ;
oh some guys i know :p

rosma ;
tu duluuu sekarang tidak lagi. HAHAHA ayat mcm iklan. eh moist kek sedap gilehh oke.