Wednesday, August 19, 2009

kalau hutang ahlong mesti saya dah selamat ke alam barzakh.

tadi belek-belek draft post-post lama tak pasal-pasal jumpa tag ni yang dulu hiqmah ada bagi masa bulan March hari tu HAHAH kenapa tah lupa nak post.

oke hutang kena bayar.

to mimi ; sabar ye, saya nak tunggu Brader Petronas masukkan duit dulu. jadah betul gila lambat. eh eh termaki pulak. maaf ye, saya cepat hilang sabar.


Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:

kamera DSLR Olympus yang kecik penyek tu, tapi bukan DSLR atau SLR gemuk yang seangkatannya.
telefon bimbit baru yang flip, 3G, ada radio, kamera 10.0 megapixel, and built in memory 16 GB. (tak tahu lah wujud ke tak)

100 000 pound sterling.
THE CRUSH.
free drum lessons sampai pandai.


Alasan terhadap pilihan tersebut:

i loike camera and love taking pictures.
telefon bimbit itu pasti sangat sempurna especially built in memory yang tak boleh blah. boleh simpan lagu banyak banyak and tangkap gambar banyak banyak jugak.
boleh buat menabung dan shopping sakan macam tak ingat apa apa dah.
hehehehehehe
teringin gila nak jadi drummer yang berjaya.


5 Impresi terhadap orang yang diminati:
actually tak berapa faham maksud soalan ni tapi rasanya ciri ciri orang yang diminati kot eh?


patuh perintah Allah, tapi bukan extremist.
seorang yang lawak, tapi pandai balance waktu bukan setiap masa nak buat lawak sampai tak serius langsung.
kalau boleh biar comel gila tapi ganas macam reefa. siot, gila macho kot mamat tu even badan gela kurus kering macam papan dah lah tinggi.
dark, tall, and bidang adalah idaman kalbu.
sama aliran muzik dan dia akan buat saya tidak kekok bile sembang sebab tak perlu cover cover HAHA.


5 Perkara hebat yang pernah dilakukan:
rasa macam tak pernah buat perkara hebat je tapi kejap nak try fikir balik.


menghalau boyfriend yang dah tungguh depan rumah sebab datang tak bagitahu. HAHA ancient memories sial, history nih!
berjaya melepasi dugaan dikejar anjing waktu zaman kanak kanak dulu.
berjaya dapat keputusan yang buat ibu dengan ayah happy dalam hampir setiap peperiksaan.
berjaya mentransform diri sendiri menjadi someone new yang better physically and personally.
menabung dan menghabiskan duit tabung orang lain.


5 Ciptaan yang paling disukai:
(tidak semestinya melibatkan teknologi)

amira nabilla.
my bimbos [dak smkdh, dak beseri, dak utp, korang tahu lah korang siapa]
perempuan cantik.
muzik.
internet.

5 perkara yang dibenci:

orang yang panas baran and asyik nak ikut kepala angin dia je macam orang lain tak ada perasaan sendiri.
perempuan yang suka berlagak baik atau tunjuk cool sedangkan perangai... haish, malas nak kutuk lebih lebih.
lelaki yang berpemikiran judgemental yang kalau tengok perempuan suka nak categorized perempuan tu sundal, jalang, whatever fuck it is.
berat badan sendiri yang terlebih
peraturan, protokol, dan yang seangkatan dengannya.


5 orang yang hendak ditag:

tak payah reramai, ROSMA!

.

3 comments:

miss eLyA =) said...

hahaha the crush?! hehehe. ouh narcissist ~ ciptaan terbaik : amira nabila hahahaha

rosma said...

kuwajo u ni belle.
taw2 ja i nak buat.
kalu u tak tag i pon i akan merajuk silent treatment then curi jugak tag neh.
hahaha

mireya said...

elya ; haha of course!! :P

rosma ; i tau la u nih. x payah nak ngengada nak silent treatment gedik tau.