Sunday, March 15, 2009

saya sibuk lah awak, awak tak ada pasang spare part ke?


ada gaya artis baru balik mahkamah sebab nak rujuk balik dengan laki dorang tak?


saya ada banyak test lah minggu depan. banyak betul chapter nak kena cover. tepu otak untuk minggu ni.

belum cerita lagi pasal eksperimen kimia hari selasa ni yang dengar dengar cerita eksperimen kali ni long report. haish. nampak gelap je masa depan.

sebenarnya ada banyak cerita nak kongsi. cerita tentang hati saya yang jatuh pecah berderai derai remuk redam berkeping keping waktu di kulim pon saya belum cerita lagi.

minggu ni mood tak berapa baek lah. kawan kawan pon kata muka saya monyok. saya pun tak tahu kenapa. tapi memang saya tak berapa ada mood untuk bergembira.

hormonal kot.

haish, penat la mak macam ni nyah.

.

2 comments:

irfan_K said...

nyah.
mak nak ko sabar.
biaselaa. mcm ko ckp td
hormonal kan.?
normalla tu uols
sabar ek
gd luck examss

mireya said...

ouh.
memang mak tgh sabar ni.

haish seb bek.
tengs nyah, mak wish ko gud luck jugak untuk semua bnde.

;p