Wednesday, April 29, 2009

saya buat ini bukan sebab saya cemburu Mimi Yana menjadi kanak-kanak dekan.

This blog, Insya Allah, will be put ON HIATUS starting from this moment until the end of May.

Saya akan bungkus incek lappy topless dan simpan dia baik-baik dalam almari.

Semuanya kerana saya baru sahaja sedar bahawasanya final exam saya cuma tinggal lagi DUA PULUH HARI dan saya perlu mula belajar dengan bersungguh-sungguh.

DUA PULUH HARI untuk final exam, bunyinya SANGAT MENAKUTKAN, oke.

So, for the meantime ;

♥ Tiada blog hopping.
♥ Tiada blog discovering.
♥ Tiada blog stalking.
♥ Tiada blog posting.
♥Tiada songs downloading.
♥Tiada ym-ing, dan tiada gtalk-ing.

Saya akan jauhkan diri dari incek lappy topless dan virus internet. Saya akan cuba untuk mengawal diri dari mereka ini.

Tapi, mungkin sekali-sekala saya akan datang melawat blog saya dan blog tertentu sekiranya saya dapat curi pinjam incek lappy Siti Rosma.

Kawan-kawan, tolong doakan saya berjaya dengan azam saya. Tolong juga doakan saya berjaya dalam final exam saya.

Mungkin saya akan kembali ke blog untuk post tentang Hari Ibu. MUNGKIN. Kita tunggu dan lihat.

sementara itu, GOOD LUCK, PEOPLE!!!

p/s : i am a critical internet addict, i HAVE to do this to HEAL MYSELF.



BUH-BOIYE!!!!!!

.

4 comments:

deena said...

nak jadi kanak-kanak dekan juga.

mimi said...

kne de gak nme ak tuh. haishh

emellia. said...

good luck finals belle!!!!alah kau pandai tak payah nak risau ah.

mireya said...

deena : sila bersyukur. anda tu mmg budak dekan dah. hahaha.

mimi : awak kan favourite pet saya. auw!

emellia. : hahaha. pande la sangat kan. apa-apa pun kena usaha gak meh. woot! thanksalot dear!