Tuesday, June 30, 2009

saya dah kembali, batu dan menendang!

haha saja gedik kan nak buat konon-konon translate dari bahasa inggeris ke bahasa melayu kan habis bunyi macam perempuan gedik saja nak guna konon-konon rare.

POSER!

seminggu di utara sangat lah hectic okeh people! gembira berjumpa rakan-rakan yang sudah dua tahun tak dijumpai. [sila exclude Siti Rosma, melampau-lampau okeh itu perempuan sudah jumpa hampir berhari-hari sampai hafal semua tahi lalat di muka hah oke tipu nasib baik di bilik ada penghadang terima kasih penghadang bilik ;p]


Siti Rosma dan saya yang kelihatan katik.



Sheda The Ultimate Gedz ;p, saya, Marleya, and Lee si Rock yang kini Si Cantik ;)
perhatian ; bergambar di dalam tandas berlatarbelakangkan jamban adalah satu kemestian sekiranya anda remaja.


Mummy Ruzaini yang merindui kami.
kami pun rendu cekgu jugak! ;P


siapa tak setuju Sheda The Ultimate Gedz selepas melihat gambar ini sila pakai spek yang power dia enam ratus kasi terang sikit okeh. ;p

love you lah sheda!


banyak gambar untuk diupload, tapi macam semak jeh nanti, so macam tak boleh tapi nanti lah saya gedik-gedik selit gambar kalau ada post entri apa-apa kan GAHAHHAHA.

sangat gembira dapat berjumpa mereka even tak dapat keluar dengan Jules and Teare, sori babes, later yeh! miss you guys, seriously!

and saya tak sempat tengok pun arca batch 22 yang konon terpampang di hadapan staff room sebab sumpah tak perasan benda alah itu wujud maaflah saya nih macam bukan budak batch sejati je kan tak apa lain kali kalau datang melawat saya ambil gambar and post okeh! ;p



anyways, i realized one thing ;

bila terlalu asyik dengan The Gedz and The Girlfriends, i somehow forgot that i might need a man in my life, some day.


so far, i have my heroes already, ayah and adek, mereka TERBAEK!


.

4 comments:

ImaginE said...

eyh..mira husna x ikut kah?

mireya said...

we heard mira husna da stdy abroad. mesir katanya. :)


wtf word verification swive? mcm nk dkt2 dgn swine je lol!

mimiyana said...

ak kol korg time lam fitting rum 2 kn? ehe
wey, time korg ngn ckgu korg 2, sheda pki bju sjibik ngn fue nye. hua3

p/s: ak nye word verification comel!! euphie!! nk bg nme euphie la kt lappy bru ak. hehe

mireya said...

ecececeh.
mimi saja nak promote kat sini yang dia nak dapat lappy baru,

kan mimi kan?
tak baek riak dol! ;P

neway, mmg baju sheda sama dgn fue pon!