Sunday, July 5, 2009

pengalaman menakutkan saya bershopping bersama Siti Rosma.

sori people, away for another one week atas tuntutan kerja kena pergi STE!
tatap muka ini puas-puas kalau rindu :P

saya dengan Siti Rosma sangat kecik hati dengan Jusco Bandar Perda sebab sampai hati kenapa tak tayang The Last House On The Left dekat situ? KENAPA? KENAPA??? Sunway pun sama jugak!

nasib baik kami sempat menonton cerita Drag Me To Hell yang sangat best dan lawak sesiapa yang nak tengok cerita ni sila jangan tengok sambil makan nanti muntah hijau serius tak tipu nasib baik waktu kami tengok ni kami tak beli pop corn kalau tak mesti keluar header dalam Utusan Malaysia "Dua Kanak-kanak Koma Tersedak Pop Corn di Sunway".

setelah kecewa sebab cerita yang nak ditonton tiada, kami ubah plan untuk bershopping. YAY!

kami ke bahagian Jusco dan saya terserempak dengan sehelai baju yang sumpah sangat kool okeh! baju tu ada gambar perempuan rambut afro tengah duduk dengan style gila babeng! sumpah rasa nak beli!

saya dan Siti Rosma pun belek, belek, belek, dan belek. saya kompius nak ambil kaler kelabu ke, hijau ke, kuning ke, sampailah ;

Salesgirl ; [dengan penuh saspen dan drama] adik, adik, apa ini melekat kertas dengan tudung kawan adik [pointing at me]
Siti Rosma ; [dengan terkejut + bimbo, dan drama] ha? apa dia? apa dia?

saya tengok salesgirl tu kemudiang sambung balik hijau ke, kuning ke, kelabu? masih kompius.

Siti Rosma ; babe!! tengok nih!

Siti Rosma bagi saya sekeping kertas yang sangat sticky.
"hai tolong call or sms nombor ini 017-******* alex bye chubby"
oke sumpah sangat takut ye kawan-kawan rasa macam diperhatikan oleh perogol bersiri je.
kami pusing kiri kanan tengok ada sesiapa yang suspicious tak sebab sangat takut lagi-lagi teringat cerita Drag Me To Hell [sebenarnya tak ada kaitan pun]

setelah yakin semua selamat, dan atas idea kawan saya, kami pun melarikan diri bergerak ke section hadapan,




ke bahagian terdapatnya Triumph, Wacoal, dan Sloggi. [kalau tak tahu, tanya incek Google]





dan saya tak sempat beli baju kool. T.T


.

4 comments:

joegrimjow said...

org ponmpuan suping
hurmmm
xmo ikuttt

mahsyar90 said...

"Dua Kanak-kanak Koma Tersedak Pop Corn di Sunway"

haha..aku tengok gak cerita ni..baru je stat da terkejut beruk..sengal betul sam raimi..

farah_dee said...

haha.sius lwak!!!xbleh blah nama alex plak tuhh!!!!!!wahahahaha :)

mireya said...

joegrimjow ;
haha orang pompuan soping best ohh
;p

mahsyar90 ;
sam raimi memang siot. gila kan citer tu.
gross okeh.

farah dee ;
hahaha. yaw go alex! :P