Wednesday, August 12, 2009

darn-da-da-darn-darn-da-da-da-darn-darn [bunyi macam lagu MIA]



waktu mula-mula bukak sem dulu ada kawan yang bising bebel-bebel sebab diorang punya kredit hours sikit punya banyak sampai tujuh belas, kami pulak riak riak kata kami cuma ada tiga belas kredit hours je.


tapi sekarang, yang tiga belas kredit hours ni yang menderita dengan assignments, quiz, tutorials, dan tests yang sumpah menimbun macam gunung Kinabalu.

yang tujuh belas kredit hours tadi lepak je boleh siap tonggeng-tonggeng tidur lepak buat buat busy nak pakai baju apa esok lah sedangkan kami menderita pening kepala tentang macam mana nak siapkan drawing yang suka sangat bikin panas segala.

darn.



sumpah menyesal riak waktu awal sem dulu.

.

5 comments:

joegrimjow said...

nasib badan
blajo mana pon susah

slamat bereseimen

mireya said...

tu la, belajar kena la sacrifice.

trimas!

miss eLyA =) said...

hah! agak ah!! annoying giler weh byk keje!! hate it!

Jard The Great said...

zaman blaja la paling besh.. ehehe..
;p

mireya said...

elya ; tau tak pe! woah penat x larat! ;)

jard the great ; betol! tapi best2 pun, kena thn seksa assignment la. haha ;D