Tuesday, October 13, 2009

bila anda dah cool, orang lain bercerita pasal anda, bukan anda bercerita pasal diri anda.


hello losers semuuaaa!

awak nak tahu tak? rumah saya sangat cantik. dah lah cantik, rumah saya besar pulak tu, aquarium pun besar macam swimming pool, swimming pool pulak, besar macam tasik,
punyalah cantik rumah saya.
saya tahu rumah korang tak ada macam tu.
saya ni memang dilahirkan bertuah, saya tak kata saya ni cantik/kacak, tapi saya tahu anda rasa saya cantik/kacak kan?
pakwe/makwe saya pulak, jangan cakap lah, handsome/lawa nak mampos. mesti lah kan, kalau tak tak berkelas lah nak couple dengan saya,
saya ni high taste tahu.
tapi saya rimas lah. banyak betul orang nak minat saya. add gtalk saya lah, ym lah, skype, facebook, myspace, friendster, tagged, semualah
borrriiiinnngggg saya layan mereka ni semua.
hello? tak ada life ke?
kalau anda semua nak tahu, kalau tak, saya pakai hyundai tau, tapi sebab saya cakap dekat mak bapak saya yang saya nak merendah diri and low profile,
jadi mak bapak saya bagi saya pakai swift.
hyundai tu pun kalau saya tak mintak, mak saya nak suruh saya bawak BMW dia,
ayah saya pulak suruh saya pakai Nissan Fairlady Z dia.
ishh kalau saya pakai nanti nampak riak pulak kan?
tapi saya ni tak lah sempurna mana, dulu saya ni terjebak dengan perkara tak senonoh jugak, kalau awak semua nak tahu, saya ni dulu mat/minah rempit,
selalu keluar malam, lepak ramai ramai tepi tembok.
kalau bukak game selalu main tujuh enam ratus lah paling cikai pun. tak main lah setakat dua tiga rat, itu budak-budak punya game
tapi itu dulu lah, sekarang saya dah insaf.
moyang saya sayang gila dekat saya, sama dengan atok, nenek, nenek saudara sebelah pak su saya, opah belah atuk ayah, mak cik sepupu saya yang dekat Jepun tu, semua sayang dekat saya, nak buat macam mana saya seorang je yang masih dekat sekolah, yang lain semua dah sambung belajar dekat overseas.
lagi satu, saya dulu dekat sekolah, sebut je nama XY, siapa tak kenal?
saya ni otai tahu. setakat bertumbuk dengan budak-budak tu apalah sangat. kena tampar denagn warden tu benda kecik je, keluar masuk bilik pengetua pun macam makanan ruji je. kalau tak masuk sehari macam tak sah.
pergh hebat kan saya?
saya sekarang pakai iPhone, well saya pakai latest gadget je,
kalau awak nampak saya pakai barang murah, tu mesti sebab orang kasik, ataupun sebab tersalah beli.
saya mana ada benda-benda buruk ni
saya punya barang semua yang bagus-bagus je
saya kalau bawak motor/kereta/lori/basikal,
saya tak reti bawak perlahan,
entahlah, tak biasa lah.
yelah, saya kan dulu rempit.
oh dulu saya ambil ice tau, tau tak ice tu apa?
tak tahu?
ice tu drugs la, tak cool lah korang tak tahu ice,
dulu lah, sebab saya nak study, saya ambil lah ice.
eh awak tahu tak saya top scorer sekolah dulu? saya selalu naik pentas sebab dapat subjek terbaik lah, pemidato sekolah lah, atlet harapan lah, semua saya yang sapu.
dulu saya dapat biasiswa Bank Negara, tapi saya tolak sebab mak bapak saya kaya sangat. baik saya guna duit mak dan ayah saya.
kalau tak, sekarang saya dah ada dekat Belanda, tinggal dengan makcik saya, tapi mak saya kata nanti siapa nak teman dia shopping dekat Milan nanti?
so, saya pun tak jadi lah pergi sana ...

bla bla bla bla bla bla
yadda yadda yadda yadda


***

boring kan dengan orang macam ni?
semua pasal dia, semua baik.
orang lain kaya, dia pun kaya.
orang lain ada balak/awek hensem/lawa,
dia pun ada jugak.
dah lah ulang banyak-banyak kali.
aish.

dah lah.

yelah, kau perfect, best, idola ramai, disayangi seluruh isi bumi,
yayyy!
hail to you!
yayyy!

durh!


BORIINNGGGGGG!!!!

.

5 comments:

joegrimjow said...

baca 2 ayat terys scroll kat bawah
..

seb bek saja2 je!

mireya said...

HAHAHA.

oh saje nak perli. hehe
dank! terkena! ;P

FarA said...

lol! those people still exist eh? pfffft. and i thought highschool would be the last place ever to dump those people. ade jgak in uni life :)

miss eLyA =) said...

hahaha omg annoying little bitches.

sape tu may i ask? ;)

mireya said...

fara : tu laa i wonder dorg tak penah grow up kut?

miss elya : oh just kenangan lama cmpur segala2 nya. haha ;P