Sunday, October 11, 2009

sudah lah i tak larat nak kecik hati dengan you all you all semua lagi tahu tak??!! (part 1)


Siti Rosma : Babe, i keluar tau. Farah nak buat kunci pendua bilik dia.
Saya : (dengan the very kecik hati nya sampai hati kau tak ajak aku keluar FINE FINE!!) err oke.

tak berapa lama kemudian,

Siti Rosma : babe, kereta i break down. sorry we're so gonna stuck here for a few moments.
saya : (HAHAHAHA! PADAN MUKA SIAPA SURUH TAK AJAK AKU) oh really? so how?
Siti Rosma : i dont know maybe its gonna be a lil late since kitorang kena tunggu the guy to settle the problems whatsoever
Saya : oh okay so you all da makan ke belum? nak makan sama-sama tak?
Siti Rosma : boleh jugak. kita makan sama sama okayy??? tapi kalau kitorang lambat you makan la dulu
Saya : (urghhhhhh kena tunggu korang balik nak makan sama sama lah pulak dah lah aku kena tinggal CILAKAK DAMN DAMN DAMN) oh takpe tak lapar pun i tunggu you okay kita makan sama sama lagipun i ada meeting pukul empat nanti lepas meeting kita makan sama sama yeh? (OH DAMN sekarang baru PUKUL DUA kut tak pasal pasal aku kena tunggu korang dah lah aku kena tinggal bengong punya perempuan perempuan DAMN DAMN DAMN kalau aku mati kebulur ke perut masuk angin ke siap lah korang aku muntah atas katil korang sekor sekor)

tiba-tiba tergerak rasa hati nak call Siti Rosma ye lah konon-konon nak tunjuk concern la kan ceh sedangkan tak tahu betapa keciknya hati rasa macam nak nangis ni dah lah kena tinggal dalam bilik sorang sorang oh JADAH JADAH.

and Siti Rosma tak angkat call. APA HAL ??

Siti Rosma : sorry babe i tak answer your call, tengah settle some stuffs dengan guy yang handle kereta nih.
saya : kereta you rosak pasal apa sebenarnya nih?
Siti Rosma : i dont know. i pun tak tahu pasal apa
saya : P (oh ini nama boyfriend dia tapi tak boleh publish nama maybe later biarlah rahsia sekejap kan kan kan kan kan? btw using initial letter is SOOOOO GOSSIP GIRL!) ada kat situ tak?
Siti Rosma : ada ada, he helped me dengan mechanics ni. i tak tahu apa yang rosak.
Saya : oh kalau macam tu you makan je lah dengan dia you know just to pay him back kan, dia tolong you kut biar i makan dengan the girls (cehh konon konon baik lah kan rela berkorban bagi dia chance dengan boyfriend dia sedangkan aku kebulur dalam bilik tak tahu nak makan dengan siapa bengong bengong bengong dah lah dah janji nak makan sama sama tambah DAMN!)
Siti Rosma : eh takpe takpe kita makan sama sama okeyy
Saya : err oke. (aku dah bagi chance kau tak nak pulak makan dengan dia tyme aku nak kau makan dengan aku bukan dengan dia kau tak nak pulak dengar kan? MACAM NAK MAKAN PENAMPAR JE PEREMPUAN NI)

lepas saya balik meeting, saya terus masuk dalam bilik and buat kerja yang tak sepatutnya and mind you, waktu tu dah pukul 4 setengah kut and saya tak makan lagi since dari pagi DAMN KAN? semua pasal perempuan perempuan ni cehh nasihat saya SILA JANGAN NAK BERKORBAN konon konon baik. oh SISTERHOOD SISTERHOOD jugak lah tapi jangan melampau nanti karang perut masuk angin ke gastrik ke apa ke mati ke sebab lapar siapa nak jawab tu? tu dah kira menzalimi diri sendiri tu.


oke cerita ini bersambung nanti saya cerita kat post lain. eh pompuan pompuan, aku tak puas hati banyak perkara lagi nih. wait and see banyak luahan perasaan lagi.


huh! GHYTBNSGDYDXN!!!

.

2 comments:

miss eLyA =) said...

oh u know where to get me baby ;)

mireya said...

ah hah nantikan ending post niii ;)