Sunday, February 28, 2010

Mr. Adam Raki.





I know I could never be with someone like you. Penat kut nak explain semua benda. Silap-silap saya pun boleh terjangkit syndrome Asperger ni. Gehehe.

Kalau anda nak tahu apa itu comel, apa itu kejujuran, apa itu straight to the point, and why lies are always hurtful, tonton lah Adam.

No, you won't cry, tapi cerita ni buat anda "awwwwhhh~" sepanjang cerita ni berjalan. And, of course, mesti anda akan gelak jugak.

Cerita paling sweet, and this film makes me wanna hafal semua dialog dia. And yes, instead of 500 Days of Summer, I'd choose Adam.




Adam, memang terbaek!

.

4 comments:

Rosma said...

TERBAEK TERBAEK!

i tunggu la nak tengok cerita yang you kata nak nangis tu..tak nangis gak..haha

mireya said...

mne nak tau bunyi mcm suwit je sekali AWHHHH! ROMANTIK GILE NAK MAMPOS KOT.

shakinah said...

cam best je?

mireya said...

memang best. TERBAEK kot!