Thursday, March 18, 2010

Kisah *tett!!* Sekumpulan Kanak-kanak.


Attention !!! : Bahan bacaan ini bukan untuk kanak-kanak yang bawah umur. And yeah, jangan nak label saya bukan-bukan (wah defensive !!). Kalau tak lalu or tak gamak nak baca, jangan baca. Nanti jadi benci.


Somewhere in 2009,

A : Urm, weh, korang tahu tak apa benda tu B***j**?
B & C : (tercengang sekejap, kemudian gelak berdekah tak ingat dunia)
B : (Berhenti gelak sekejap) kenapa kau nak tahu sangat ni ?
A : Takde lah, aku ada dengar D cakap, aku nak tahu jugak.
C : tak tanya D ?
A : Dah, dia tak nak bagitahu.
C : Tak payah tahu lah. Tak bagus pun orang innocent macam ang tahu.
A : Alaaa, aku nak tahu je. Bukan apa pun.

(Diam sekejap)

B : Kau pergi google image.
A : (tengok B lama-lama)
B : and oh ! sila buat safe search turn off oke, kalau tak, kau confirm tak tahu apa-apa.
C : B !!!!

(C and B gelak sama-sama)


Setahun selepas itu,

A : Aku dah tahu dah b***j** tu benda apa !
C : Percaya tak dia baru tahu benda ni beberapa hari lepas.
B : Ehhh ? Dah setahun dah weh. Kau tak google image macam aku suruh buat ke ?
A : Dah kau cakap benda tu ada kaitan dengan ****p**, aku tak jadi la nak google image.
B : HAHAHA !! A memang kelakar !!




That's why I love my own small tiny world. Siapa mereka ? Teka sendiri. HAHA.

.

4 comments:

Rosma said...

i know who!!
i know who!!!

mireya said...

hahah !!
kelaka oke !

ct sakinah said...

i know who!!
i know who!!!

mireya said...

oi copy paste ke kakak?