Sunday, March 28, 2010

Squid dan Patrick, eh ?


Saya kena membantu membuat set untuk satu persembahan teater bangsawan di universiti saya ni, maka saya pun dengan semangat pergi lah berjumpa dengan Set Director saya untuk tanya apa yang boleh saya bantu, director set saya, seorang lelaki, pun bertanya lah soalan-soalan yang sepatutnya untuk memberi saya tugasan yang bersesuaian,

Beliau : Mira, kau reti jahit tak ?

Saya : Urm, tak reti lah.

Beliau : Ish ish ish, dah tu macam mana nak jahit baju ?

Saya : Hantar taylor sudah,

Beliau : Ni reti masak tak ni ?

Saya : Reti, sikit.

Beliau : Masak apa ? Masak air ?

Saya : Eh, tak laaaa, masak sambal.

Beliau : Wah, masak sambal, sambal apa ? Sambal sotong ?

Saya : Ha'ah.

Beliau : Sampai hati kau masak aku.



.

5 comments:

DauS said...

AGAGAGAGAGAGAGAGA PAK AHHH LAWAK GILA!!! AGAGAGAGAGA GO ZIZI GO!!

habih tersembur nasik2 aku..

LMAO

mireya said...

hahhaha macam mana bole tersembur ?

well you know who laaa kan, dah kata dy, mesti laa kelaka.

ahaha !

mireya said...
This comment has been removed by the author.
Half said...

AAHAHAHAHA.. hiburan kejap.. =P

mireya said...

hahahaha