Monday, May 17, 2010

I walk a lonely road .. teneneww teneneww~


Kadang-kadang kan, kalau time final, saya rasa macam loner gila and sumpah sangat BOOOORRRRIIIINNNGGGG especially bila kertas soalan and jawapan dah kena kutip. Like, tengok kiri kanan semuanya makhluk yang tak pernah kenal and kalau kenal pun tak pernah sembang and kalau pernah sembang pun it would be an awkward conversation and soalan supreme-LAME-O akan keluar like ,

"Boleh jawab soalan tadi ?"
"Boleh la, kau ?"
"Same laa oke laa kut,"

Then awkward silence,

"Urm , panas kan hari ni ?"
"Sangat !"

Then budak tu pusing tempat lain buat buat sembang dengan budak belakang dia pulak. SEE, this always happens to me. Durh kadang-kadang orang lain sembang dengan budak lain kat tepi, belakang, kiri, kanan, and sometimes two rows away from them but me duduk je kat my seat to and curik curik dengar apa orang lain cakap since I am such a busy body kan, eh bukan tapi sebab I have a sharp hearing so boleh dengar from miles away. HAH !

Tak suka oke, rasa anti social gila. GRRR. Kenapa lah my friends ni nama semua start from S and N ? Kalau nama you alls start dengan A kan senang boleh lah gosip gosip sementara nak tunggu invigilators tu kira kertas students.


Dah lah tak boleh bawak masuk handphone and MP3/4, kalau tak boleh lah SMS sesiapa, or dengar lagu ke apa ke. Tak ada lah nampak sangat awak tu tak bermesra dengan orang kan ?


Ke, kena ubah nature jadi friendly ?


GAHHHH ! Tak kuasa mak, nyah ! Oke lah nasib lah kau mira dah orang tak sudi nak kawan kan, uhhh sobby sobby sedih gila tak apa nanti kalau kertas dah kena kutip kau tengok je muka sekor sekor kat situ susah susah kau tolong invigilators tu tolong kira kertas.



HEH ? APA KAU MEREPEK NI ORANG RISAU TAKUT TAK BOLEH JAWAB FINAL YANG KAU RISAU TAK ADA ORANG NAK SEMBANG AND TAKUT NAMPAK LONER NI APA JADAHHHH ???????????!!!!!!!


Okay bye, I nak study pukul 2.30 ni I exam. Doakan oke ?

Oh, my ex-crushes satu hall nanti !! Oh yeah oh yeah *dancing dancing* habis laa kau Mira, kompem tak concentrate, hee eh nauzubillah nauzubillah !


Ok seriously, bye.

.




2 comments:

[ acabond ] said...

haha betul...kadang2 rasa nak bawak lembu masuk hall ckp dengan lembu "mcm mana td paper? ok?"

mireya said...

haha tau xpe ! jum cipta imaginary friend sendiri jum ?