Saturday, August 21, 2010

Yes, Hidup Saya, dan Mereka yang Lain Revolves Around You.


I am the type of girl yang suka biar kuku panjang. Bukan malas nak potong or suka suka nak bela kuku but I always end up lupa nak potong and tiba tiba je 'eh dah panjang dah kuku ni ?'. But, panjang-panjang pun bukan panjang yang selekeh yang penuh tahi tahi warna hitam tu, not nice okay mesti lah panjang yang berjaga, kann ?

So one day, I duduk dalam kelas. And I was quite late so I just sit beside a friend of mine. And waktu nak pass up attendance sheet, he noticed my long nails and asked,

"Kau bela kuku ke ?"

And I said I lupa nak potong. Later that day lah I potong. And he said,

"Jangan bela kuku, lelaki tak suka,"


And I was like, WHATDDDD ?

I seriously don't get it dengan the idea of DON'T DO [insert any actions] BECAUSE NANTI LELAKI TAK SUKA.

WHAT ON EARTH yang korang cakap nii ?

Especially kalau benda ni keluar dari mulut lelaki. Like hey, I'm not a feminist okay tapi benda ni seriously selalu buat I get on my nerves easily.

Why it always had to do with you, guys ?

Apa, ingat semua perempuan buat benda yang diorang buat sebab lelaki suka ke ? Kalau pakai baju lawa lawa tu sebab nak suruh lelaki pandang ke ? Or kalau pakai baju kurung tu sebab nak tunjuk dekat lelaki yang diorang tu calon isteri terbaek ke ?

Come on guys, life does not always revolves around you. GIRLS HAVE LIVES TOO.

EVEN A BIMBO HAS A LIFE.

So, instead of bagi nasihat to me saying JANGAN BELA KUKU SEBAB NANTI LELAKI TAK SUKA, better you bagi nasihat to me jangan bela kuku because it's not nice in Islam.


Nampak lah sikit awak tu macam orang beriman sikit, kan. BARULAH PEREMPUAN SUKA.

So, now how does it feels when people ask you to do something just for the sake of nak buat the opposite sex attracted to you ?

Annoying, kan ? Annoying and sangat LAME and sangat TAKDE LIFE bila buat something just for the sake nak buat opposite sex attracted to you. BUKAN SEMUA PEREMPUAN MACAM TU. At least, I'm not one of that. Kalau you did something sebab nak perempuan suka dekat you, please do not assume yang perempuan pun buat almost everything to make a guy suka kat dia.


Get it ? Get it you chauvinist pig who think a girl's life only revolves around youu. YOU ARE SO LAME.


.

By the way, I'm not attacking anyone. Not anyone in particular. It's just an example. No offense okay, none given and none taken.

4 comments:

nazz-o-rama said...

haha,sangat x boleh blah alasan tersebut

mireya said...

tau xpe ! annoying gilaa

the Constantly Dramatic One said...

What a worthless piece of shit. And why are you not a feminist? Why a disclaimer there?

"It can’t be any more obvious that we live in a patriarchal society if 'feminist' is a bad word." Ellen Page

mireya said...

because i really not a feminist ? ahaa. i treat every sexes the same, at least i believe so.