Saturday, August 14, 2010

ZEN People, ZEN !

bila bosan, mak jadi part time mak tiri noks.


Okay, actually I have A LOT to say, but the words won't spill. I pun don't know la why kan, okay actually I know why,

Sebab I TENGAH ZEN.


Bila I dah zen ni, I tak boleh nak bitch around, nak tulis cerita pun macam tak ada perisa je bila tak boleh nak bitch ni. Tengah zen semua negative vibes pun habis dah hilang. Haiyoooo !

So, tunggu lah, agak-agak bila zen dah hilang, I tulis and bitch banyak-banyak. Plus, bulan Ramadhan ni, tak baik lah nak bitching bitching kan, kasi chance lah I nak insaf jadi baik sikit. Asyik jadi orang jahat je, sesekali mak nak holiday jap lah noks dari bitching bitching ni.

Okay, SELAMAT BERPUASA DAN BERIBADAH SEMUA ! ;]




Thanks to yang datang TTS Bundle Show haritu ! ;)

.

2 comments:

miss eLyA =) said...

wah gambar tu kau nampak hawt nyaah!!
mak suke!

mireya said...

thanks noks ! hahaha :P