Saturday, November 27, 2010

Bimbo Meroyan.

OMG WTF lama gila I tak update blog kan ? Sorry you alls I've been so busy sebab trauma dengan eksiden hari tu (boleh pulak kan). Serious takot oke setiap kali kuar area sini mesti check out check out kalau jumpa kereta tu ke kan mana lah tau kakak tu masih berdendam dengan I tak pasal adegan tarik tarik rambut terjadi. Tak pasal masuk you tube free sebab adegan catfight extra hot kannn ?

Okay, I tak sedap hati actually. I tak suka lah tak sedap hati ni. Rasa macam bakal mati. Like you know, feeling feeling ajal gitu. Takut okeh, amal tak banyak takut sangat mati tak sempat bertaubat. Tapi serius rasa tak sedap hati ni sucks gila. Sebab I tak tahu I tak sedap hati sebab apa. Dulu at least dapat teka tau tak sedap hati sebab apa ni I tak dapat teka like macam something horrible bakal jadi je. I punya instinct dah lah kuat gilaaaa like serious kuat amat mati la kalau betul.

By the way, I'm thinking of going out actually, stress amat otak duduk dalam bilik layan you tube blog missbimbo tumblr facebook dan buku buku ilmiah. TAPIII I ada few problems ;

1. I nak keluar but my Doink sangat busy so he cant teman I release stress memandangkan stress dia berada di tahap lebih tinggi maka saya maafkan dia so tak boleh nak whine melampau.

2. My mom tak bagi I drive pergi Ipoh. AT ALL. Oke part tu tak boleh nak kata apa lah sebab oke I admit I MEMANG CARELESS DRIVER OKEH BUKTI SILA BACA DI BAWAH.

3. Kalau boleh bawak kereta pun, I bukan tahu jalan. LOSER GILA WTF kot sebab tak tahu jalan dah duduk sini dua tahun setengah pun tak tahu jalan padahal dah pergi Ipoh berapa ratus kali.


Tapi yang paling I takut is .. ada cerita hantu okeh kat jalan nak balik ke UTP dari Ipoh. Okay mana yang tahu, tahu lah mana yang tak tahu I tak nak ceritalah bukan happened to me but happened to orang lain I dengar je nak cerita balik kang jadi nasik tambah pulak I kan OVERZ so bila I dengar cerita tu macam seram so jadi takut.

Agaknya tak sedap hati pasal tu lah kot. Like kalau pergi jugak, mesti balik tu jumpa kan ? CHOYYY NAUZUBILLAHIMINZALIK !

Ye lah noks, mana I tak takut, I kalau keluar Ipoh bukan balik pukul sepuluh sah sah lah balik pukul 2-3 pagi tengok midnite kan then pergi melantak McD sebab nak tambah percentage lemak dalam badan kan ye lah stress lah katakan maka badan pun susut (WTF SUSUT) so alamatnya paling awal pun pukul 12 belas tak pun berpagi-pagi.

OKAY WTF PECAH RAHSIA BALIK PAGI BUTA. SILA DOA IBU DAN AYAH SAYA , SERTA BAKAL IBU DAN BAPA MERTUA SAYA TAK JUMPA BELOG INI AMIN.

So, you alls kalau dah nama pun balik lambat, then terserempak benda alah tu, makanyaaaa MEROYAN lah aku nanti.

Wah takut okeh kalau kerasukan eeeee NAUZUBILLAH kebas kaki tangan mesti darah semua naik kat kepala then what if lepas tu terkejut amat then ter-accident kan then lepas ter-accident mati ke, cedera parah ke, patah tangan ke putus kaki ke YA AMPUN SUMPAH TAKUT.




Tapi I stress lah nok. I nak retail therapy, I ada satu paper je lagi ni tapi kalau balik rumah belum tentu boleh keluar well I kan hippopotamus hipokrit siket kat rumah ala ala ayu gitu duduk rumah tak merayap kan kat sini pantang aja.

By the way, soalan final sem ni sumpah susah tahap dewa tujuh petala langit. Melampau okay meroyan lagi lah aku nak hadap pointer cantik berangan je laa.

So sebab I tak dapat therapy I, maka I nak sambung meroyan.


OMG SUMPAH STRESS. OVERZ WTF.



Ciao loves.

2 comments:

Nor Syuhada said...

u, relax2..
doa bnyk2 k =)..
InsyaAllah, u can go through every single things..
Gud LUck for the final paper =)

mireya said...

hee thanks syuhada. hope so ! ;D