Sunday, November 7, 2010

Finals Injury.

Okay, karma is really a BITCH.

Hari ini saya baru lepas langgar kereta orang. Padan muka saya sebab tak perasan kereta and tak dengar hon langsung. Memang padan muka tahap dewa. Habis bumper remuk nasib baik lampu tak pecah kalau tak, memang mati lah I nak kena keluar duit.

Lepas langgar kereta orang, driver dia call husband dia untuk datang settle. Tunggu punya tunggu, husband dia datang. Sekali, hamek kau. Laki dia polis. Double shit double padan muka. And police do scare the shit hell out of me. Tapi suami dia cool, so kaw tim semua, last last setel no hal.

Tapi gua tak sedap hati gua rasa mangsa macam bengang kat gua sekarang gua tak tahu nak buat apa sebab gua punya hati tak sedap tahap gaban.

Okay sekarang gua stress. Sebab hati tak sedap. Gua bukan boleh. Bab tak sedap hati ni bahaya. Gua punya sixth sense tinggi dow. Okay gua takut. Bila gua takut gua stress. Lepas tu nanti gua meroyan. Bila gua meroyan, mula lah gua tak boleh study. Bila gua tak boleh study macam mana nak jawab final gua nanti bhai ? Phew nasib baik gua punya study week dua minggu. Kalau resah gelisah sampai dua minggu gua tak tahu lah nak cakap apa. Mati I mati.

Kalau lepas ni korang dengar gua pengsan ke tak sedar diri sebab accident langgar kerbau pulak, lu tahu lah karma is a BITCH. Dulu ye ye je maki orang langgar Betty kan, ha sekarang hamek kau langgar kereta orang tahu pulak nak terkedu HAMEK KAU MIRA, HAMEKK !


So, kesimpulannya,
PADAN MUKA GUA.



.

2 comments:

anis anak mat yusoh said...

adei..pa cita ni bhai..lu bukan antara contoh2 pemandu berhemah ka?adei..pndai pulak pilih boni polis..aduh..tp apa2 pon, selamat final...kuikui..jumpa las gather tts plzzz..klu ader..ya2..mmuahhahaha..:)

mireya said...

haha tu la da nasib wa nak buek macam mano. hahaha.

mesti la jumpaa ! hahaha kan banyak benda nak story :P