Saturday, February 5, 2011

Saya Boring Amat.

RULES :
  1. Put your music library on shuffle. 
  2. For each question, press the next button to get your answer. 
  3. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds! Most of the time they seem to work though, strangely enough. 
  4. Ok, go!
  5. When you're done, tag at least 20 people in this note, and make sure to tag the person who sent you this. The answer to #20 is the Title of your note.
Okay, post tag ni sebenarnya aku curik, so rules no 5 otomatik terbatal. Maafkan I noks, I boring sangat I terpaksa mencuri tag demi untuk mengisi tahap kemeroyanan yang tinggi akibat nak menulis tapi tak ada idea. Kesian kan I ? Kesian tak ? Kesiaan kann ? I know.

Dah, dah tak mau nangis, I tak suka la orang nangis sebab I, nah tisu (TIBAH SANGAT !) Okayy you alls, LETS ROLLLLLL ! (Gaya muka stone Jay Chou dalam Green Hornet well I nak bagitau jugak yang I dah tengok Green Hornet, jeles tak jeles takkkk ?)


1. If someone says, “Is this okay?” you say
Backout ! - The Cloud Room
(Sila bayang aku cakap ni sambil menjerit meroyan sebab UTP blackout tiba tiba.)

2. How would you describe yourself? 
Brighter Than Sunshine - Aqualung
Ada sesiapa berani bantah ? ADAAAA ? ADAAA ? (buat muka dongak dada kembang macam ayam jantan baru menang tinju)

3. What do you like in a guy/girl?
Maharani - Butterfingers
MOTIP ?


4. How do you feel today? 
Oh My God ! - Lily Allen and Mark Ronson
Wahhh masuk sangat ! Suka I nokss !

5. What is your life’s purpose?
Dan Sebenarnya - Yuna
Cannot relate cannot relate cannot relate cannot relate wtf

6. What's your motto? 
Chinese - Lily Allen
HAAAAA ? HAAAA ? Okay, saya nak mencontohi kerajinan mereka, ya yaa saya bukan racist ye, yee ? Okay defensive sangaattt !

7. What do your friends think of you?
Russian Roulette - Rihanna
Oh WOW SANGAT !

8. What do you think of your parents? 
Playing God - Paramore
OKE NI TIPU.

9. What do you think about very often
We Belong Together - Mariah Carey
Nampak sangat kan aku jiwang sentiasaa *batting eyelashes

10. What is 2 + 2?
Horchata - Vampire Weekend
MOTIP ?

11. What do you think of your best friend(s)?
Decode - Paramore

12. What do you think of the person you like?
The Call - Regina Spektor
HEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

13. What is your life story?
Rabbit Heart - Florence and the Machine
"I must become a LION HEARTED GIRL" gituuuuuuu ! (padahal tajuk Rabbit Heart, tiba tiba I must become LION hearted girl pulak kann ? Motip ?)

14. What do you want to be when you grow up? 
Never Let This Go - Paramore
Apehal asyik Paramore je niiiiii

15. What do you think of when you see the person you like?

Ignorance - Paramore (lagi!)
Tiba tiba jadi jahil kan time nampak crush kan ? OH TIPIKAL SANGAT 

16. What will you dance to at your wedding? 
Dusk Till Dawn - Ladyhawke
HAAA MASUK SANGAT NIIII ! HAHAHAHAHA

17. What will they play at your funeral?
Look What You've Done - Jet
MASUK LAGI ! Kalau aku mati kena bunuh, kena tepat kat orang yang bunuh aku. And kalau aku mati sebab dah ajal, padan muka aku look what you've done keje berpoya je tak senonoh okay kan dah emo dengan diri sendiri.

18. What is your biggest fear? 
Lengkap Semula - Butterfingers
Nampak sangat aku suka kemusnahan kan, JANGAN LENGKAP ! JANGANNN ! (tibah buat drama swasta kat sini kaannn)

19. What is your biggest secret?
Deeper Underground - Jamiroquai
Haaa nak tau sangat kau korek sendiri my secret is WAAAYYYY DEEPER UNDERGROUND OKEH.

20. What will you post this as?
Creator - Santogold
Motip sangat aku nak post post aku dengan nama benda alah niii HAHA


Ya Allahhhh cuba tengok jawapan jawapan I tu noks ! Masuk sangat kannn ? WAH WAH WAH MP3 I memang sangat memahami I kan ? Jangan jeles hokeh ?

Sebenarnya I rasa motip tag ni nak tunjuk yang lagu kau ni the rarest among all ye laaa takkan nak tipikal letak jawapan lagu negeri Selangor ke, lagu Zaiton Sameon ke, sah sah lah nak letak nama penyanyi yang HAA-WUJUD-KE-NAMA-PENYANYI-MACAM-NI? kan ? Tapi nasib laa dengar lagu rare kan sangat KOOL ! Padahal lagu aku semua lagu zaman dulu dulu kot okay shadap jangan nak mengutuk lempang kang (emo).


So nak tag, Siti Rosma (macam biasa), Doink, and semuaa yang bosan. SILAKAN YE ANAK ANAK.




.

2 comments:

the Constantly Dramatic One said...

I'm reading this while in my 'Layout' class and then ketawa sorang-sorang.

Sesia-sia jer kena jeling ngan lecturer. But funny as hell okay, the "meroyan" and "noks" part killed me.

mireya said...

okay im not responsible for the jelingan from the lecturer. haha :P