Wednesday, November 2, 2011

Shallow as Always.



Siapa lagi yang main game kat atas ni? Annoying siot. Aku dah main dekat 2 tahun (Okay minus dua kali bimbo aku mati sebab tak bagi makan, so make that one year and a half) dah tapi masih dekat level 30. Supposedly aku dah nak habis main dah tapi well, nampak sangat aku tak reti main kan. 

Untuk level ni aku dapat 2900 Bimbo Dollar untuk sehari, tapi aku kena kumpul duit untuk beli rumah yang harganya 250,000 Bimbo Dollar. Sekarang aku kena carik lagi 80,000 baru boleh beli rumah tu. Kalau aku tak boleh beli rumah tu, aku tak boleh lah naik level. Urgh berapa lama lgi laa baru boleh dapat duit banyak tu?

Untuk tambah annoying, aku dah lama tak shopping for my bimbo sebab nak jimat duit untuk beli rumah tu and my bimbo have worn the same outfits for months and dah lama dah dia tak dapat new haircuts or makeups, kesian tau. Macam mana nak menang challenge macam ni? Lagi satu, nak jimat duit ni pun payah since aku bela anjing dalam game tu and aku tak tahu kenapa tapi anjing tu dengan bimbo aku ni asyik lapar je. Baru bagi makan, then dua jam lepas tu aku tengok dah 10% lapar dah. Bukannya dia buat apa pun aku tengok dok statik jugak. Ni mesti programmer punya trick untuk aku masukkan duit guna paypal so that aku boleh naik level cepat and dia boleh dapat untung. Heh. Jangan harap.

Haih tiba tiba rasa sedih dengan diri sendiri sebab my life now is currently the same je dengan my virtual bimbo except that I dont get RM2900 everyday. Heh.

I should start writing about bigger problem lepas ni. Maybe about floods, earthquake, or the never ending Middle East crisis?

Naah I don't think so. Am too shallow for the topics anyway. I better watch Kingsley and listen him rants and laugh my ass off. I just want to be isolated  from the outside world for the moment. Let me be with my own world for this holidays. After the sem starts, I'll go back to you, World.
.

2 comments:

Rosma said...

Menyampah, masyaAllah dah dengan benda ni. Finally hari tu dia mati. So terpaksa menghidupkan balik. Argh!

mireya said...

Kaannnn? dah la asyik lapar jeee. Ampuunnn sangat. Sabar je laaa dah main, nak kena try habiskan jugak.