Tuesday, November 11, 2008

kamu siapa?

two weeks to go!

disastrous FINAL EXAM!!!

and heavenly holiday for few weeks. oh! i love holidayyy!!

so, since this sem is almost over. do i know all my friends? well, i love blog hopping. and mostly seniors blog. they knew their batchmates very well. at least they know the names.

but me?

hurm.let see.

in my course, mechanical engineering.
i know all the malay girls in my course. tiqa,dayah,amnah,nad,nabila,fiqa,elya *kami hanya lapan orang.durhhh*
the chinese, a few. jeremy, ricky, yau kin, claire, isabel.
the indians, a few also. jay, jaykanesh, kohela, yasha, satthiya yang kiot!
the malay boys, still a few yang i dunno.

macam mana lah kite boleh tak kenal?

kita kan satu course?

don't worry, four years to go kan rakan-rakan? *again.ayat jijiks yang faymes keluar dari saya*

itu course saya, batchmates yang laen?

saya taw banyakkk orang :P
(zeff,mahsyar,nas,nuar,nik male,nik female,don,skin,jah,mimi,sara,sarah,fara,farra,farah,fatin,basirah,haleeda,mai,izzah,nabila pe,nabila ce,lah,fared,ayu,shafeq,luq,yul,baidura,terry,lorenzo,mark,jeremy,) dan banyak lagi lah! banyak sangat nak list ;p

well.i easily remember names, and people. sangat beruntunglah jadi saya!
sometimes, i know people more than their coursemates do! quite sad because somehow people ingat i'm a stalker or even worse, diorang ingat saya psiko!

hey, yang psiko my coursemate lah. *ya know who* bukan saya!

tapi xpe kawan-kawan. insyALLAH, we'll be graduating together. sekarang baru foundation. mari mula berkenalan semula, mahu?

takkan nak tunggu final year kot?

i want you guys datang to my wedding nanti. ;p
soon.





nama saya mira.
course meche.
anda?
haha.matila gedikkk.
;p

4 comments:

deena said...

hey, yang psiko my coursemate lah. *ya know who* bukan saya!<----haha.
aku cam tau je sape manusia ini.
team drama rosma kah?

anyway.at last.u dont label human with alphabet anymore!
am glad to b one of those in ur list.
and.i like ur writting!!masyuk gitu.auwww.

mireya said...

auw!
trimas cik deena don.hehe.
i'm flattered.
anda buat saya riak lah.
hahak.

*oh,psiko itu.heheh.agak2 anda? ;p

mimi said...

my name is in ur list!!!! ttbe ase sgt2 bgge~ hahaha. pomote2 kn la nme ak ek. bg fofuler..
p/s: waiting 4 d fame....;DD

mireya said...

eh.
ti u outshine i macam mne?
hahahaha.
takpe.
ti glam same gitu.
oke x?
;p