Friday, December 19, 2008

kecintaan baru yaw!

maafkan saya peminat muzik malaysia.

ya,
saya suka Bittersweet, saya suka Nadia Picture's Show, saya suka juga Hujan, dan Brainstewz, saya suka bingkisan lirik lirik arwah Rosli bin Khamis, saya gemarkan alunan suara Adibah Noor dikala menyanyikan lagu keroncong Hujan untuk OST filem Mukhsin.

ya, saya SUKA!

tapi, hati saya sudah menemukan kecintaan yang baharu. mereka ini sungguh sungguh sungguh ENAK sekali untuk didengar.

siapa yang gemarkan Yuna, atau jatuh cinta sama dengan Estrella. dengarkan mereka ini. mereka ada semua!

mereka sedap, mereka gembira, mereka BEST!



maafkan saya peminat muzik malaysia

mereka adalah MOCCA!

band dari bandung, Indonesia yang hawt and rawkz!

lagu-lagu mereka saya ulang-ulang sampai rasa jemu. tapi, tak boleh nak jemu. sebab mereka terlalu mahsyukk.

dan saya sangat SUKA!

MOCCA! i'm in love dengan kamu lah! lagu kamu buat saya gembira dan mahu menyanyi-nyanyi!

ramai-ramai semua, kita dengar dan menyanyi lagu MOCCA!


KREDIT KEPADA APIZ, TERIMA KASIH KERANA KENALKAN SAYA DENGAN LAGU MEREKA INI! :)

13 comments:

ceritera diriku... said...

saya juga suka mocca!
~my only one...
he3..

mireya said...

i remember.

hahaha.

yaw! the rawkz babes!

Ko_Kenal said...

Mocca? Nama pun macam kopi di jual di Star Buck...

Tak pernah dengar pun...From Jawa huh. Kau tau tak apa makna Mocca?

mireya said...

mocca, itu saya tak tahu.
moccha itu saya tahu.

tapi ape2 ponnn, mocca still rocks my socks!

:P

mimi said...
This comment has been removed by the author.
mimi said...

i remember
ol d things dat we shared
n the promise we made
juz u n i
i remember
ol d laughter we shared
ol d wishes we made
upon d roof at dawn

auwww :DD

mireya said...

yeah mimi!!!!

yeahhh!!!!

rosma said...

apsal hmpa taw lagu2 dia, tp aku baru nk transfer lagu dia dari belle neh??
ni yg x pueh hati neh!

mireya said...

bukan tu perkara biasa ke?
hahahaha

:P

mimi said...

de 2 lgu mocca lam laptop ak
berkurun da
hahaha

mireya said...

hahaha.
aku baru tau kewujudan dia la mimi.
sekarang nih tengah donlod bagai nak gila!

hahahaha.
:P

rosma said...

ok2!
aku dh dpt lagu neh dari belle!
ya ya, sgt bes!
(haha..nk msuk geng gak tuh)

mireya said...

xpe rosma,
kami fhm nature anda.

wakakakaka.

:P