Sunday, January 25, 2009

bila sekumpulan kanak kanak ribena bergembira dan di salah anggap sebagai sekumpulan kanak kanak liar yang entah apa apa.

sebelum bertolak,

anggerik : you alls, we alls semua nih nak pergi mana ye?
orked : entahlah. kita pergi parade nak?
mawar : okeyyy! i likeee parade!
raya : nanti aii kol kakak tuu okeiii? kita naekkk avanza pergi parade!
melor : *senyum*


tengah makan.

anggerik : seriously, like.. seriously? sumpah tak percaya!
orked : *gelak besar besaran* iyelahhh~ korang engat aku tipuuu kee?
mawar : auuwwww!~ tak boleh belahh taww.
seri pagi : omaigod! sius aku tak percaya.
raya : *gelak kurang besar besaran dari orked* macam lahh aku percaya.
melor : korang nih, percaya je lah.


dalam wayang.

anggerik : hawt dank!~ handsome kowwttt!~
orked : seriously! handsome dowh! kalah edward cullen!
mawar : aku engatkan edward scissorhand. handsomee!~
seri pagi : sape nak pop corn nii?
raya : gila, serious mengantokk!~
melor : *senyap*


dalam kereta.

orked : korang! nak dengar cerita hantu takk?
anggerik : nakkk! nakkk! omaigod, dying to know kot!!
mawar : orked, cepat lah cerita. nak dengar jugakk~
seri pagi : aku tak nak dengarlah. please lah~
raya : sumpah tak sabar, orked. cepatlah! cepatlah!
melor : *senyum*


tipikal group of girls usually consists of a bimbo (anggerik), a fierce-looking-perempuan-yang-sumpah-sangat-lawak (orked), an innocent looking girl yang smoking hawt (mawar), a cheeky little adorable girl (raya), a decent yet you-just-don't-know-her-yet girl (seri pagi), and a politely perempuan melayu terakhir as the guardian angel (melor).

then your group day out is officially complete.

just enough to annoy others who'll be looking at you and typically assume you as the attention-whoringly-bitches.



people,
girls just wanna have fun.
:)



jangan assume siapa siapa sebagai mana mana.
jangan percaya semua dialog. some of them ada di buat buat.
jangan engat ini kesah benar.
jangan anggap ini kesah tipu juga.


terpulang.


saya tak pernah berjaya jadi melor.

.

13 comments:

wawa said...

mengapa anda tak pernah jadi melor??

kerana selalu cakap..cakap..dan cakap..

haha..

rosma said...

hahahahahaha!!!
i know who i am!
i know who i am!!
hahahaha..
besnya outing buanga-bungaan nehhh..
=)

FAIZFAIZAH said...

hahhaha...
kanak2 y liar..
bunga2 2 chantek..
menggila dipoh bersama kanoo mmg syok gila!
gimmi fai la babe!

capitalFUE said...

hahaha
besh2~!!
gelak da whole day kot..hahaha
tp kn aq nk nme bunge len~!!!!

deena said...

err.kalau korang da cop bunga yang best2...
bunga apa tinggal tuk aku dan skin??

err,,,bunga taik ayam,perhaps.

*merajuk*

LyanaHamka said...

sangat best lah post ni
2 thumbs up~!
cayalah!
*wink2*

mimi said...

seriously,like seriously mmg x ley nk duk diam.
nga mkn, lam wayang, even lam kete wit 2 guyz yg snyp along d way back, kite mmg x ley duk diam
spth kte kua dri mlut spe2, msti sume t'gelak
cobaan nk duk diam x thn even 5 secs
ish3

farah said...

belle~saya bukan lah seperti apa yg anda tulis.jgn lah assume saya begitu.walauapepun.smalam ialah masa yg plg best yg saye pernah alami di utp!!~i lov u gals so very so very much..bunga-bunga cinta lah kite ni.hahaha..over la pulak..papepn post ni msti jd hit kot nti!!the flowery girl's day n nite out in ipoh~

FAIZFAIZAH said...

apabila bunga2 mengganas..
err..
for donny n sekinnnn..
bunga kertas n matahari still available..
pilih la yek..
hehhehehhe

farah said...

n yg plg sy xbole blah mase kne suluh ngn torchlight tu.seriusly like seriusly pak guard tu wat kat kite cmni?cm la br blk dr clubbing kn.muke innoncent,decent,n guardian angel cmni xkn la wat cmtu pnye.haha.malu sy.

mcm kne serbu ngn jakim pulak rsenye.seb bek la anda bunga2 sume dok diam taim tuh.haha.tw pulak korg diam ek.taw takut!!hahahahha..

now i know what makes u gals to go completely silent.bwk pakguard..konfem syp!!hahahahaha

n lg 1 xbole blah mse kne kua taim kat soda tu..malu siot.yg mimi dlm fiting room xtw yg kdai dh nk tutup.seb bek la ak mnunggu die kua gn penuh kesabaran.haha

mimi said...

cet
fara, perlu r nk sebot sal kt soda 2 an
haish

mireya said...

wawa :
saya memang dah azali lagi suke bercakap. :P

rosma :
hahah.
bunga bunga laa sgt kan? :P

faizfaizah :
yeahh. gimmi faiii!~

fue :
da xde vacancy la.
lmbt chop kott.

deena :
erkk.
saya tak cakap apa apa pon.
:P

lyana hamka :
hahaha.
kesah kanak kanak bimbo. :P

mireya said...

mimi :
seriously. sumpah bising nak mampos!
gila ahhh. gelak x brenti kott.

farah :
farah mmg gila baekk kot.
xley deny laaa.

jah :
btol tu, skin and donny, nama kertas and matahari pon mseh ade lagi.
atau korang nak guna kantan dengan kaktus?

mimi :
kesah soda sangat perlu!

farah :
sius kena bawak guard. :P