Wednesday, January 7, 2009

tekanan : karutan, saya penat.

semua orang, jantung ini sakit.

jantung dah tak normal. malam malam jantung asyik berdebar-debar dan berdegup kencang. tak tahu kenapa. sendiri diagnos diri sendiri. i believe i'm right. lol xp

i hope it's all because of the biological clock. amin. :]

sangat penat sekarang. otak dah stress dan semakin gila.

penat fikir tentang reaksi orang dan tentang what would they think of _________ [isi tempat kosong dengan jawapan sendiri]

fakkkk.

jangan peduli tentang orang. jangan. never ever ever. never. again, never.

benda buat diri sendiri rasa marah dan mahu guna kayu golf untuk pukul kepala orang yang lalu lalang bagi terbang melayang. ye, saya tahu saya tak ada kayu golf. saja cakap. tapi saya ada kayu baseball.

itu boleh di gunakan juga.
oh, saya senyum. :)

tolonglah buat new year resolution untuk tidak jadi judgemental.
pelisssss!~

i insist.

kalau tak suka, tegur baek baek. berhemah. jangan kutuk belakang. benci dalam hati sudah. tak pun,

fuck off

tak mahu ambil tahu tentang orang dah. ambil tahu tentang orang orang sekeliling je. kalau rasa distant, radius sepuluh kilometer jauh, then kick yourself dengan bantuan orang lalu lalang.

jauhkan diri. tak mahu tahu apa apa. pekakkan telinga. ambil tahu tentang diri sendiri dan mereka berkenaan. rumours murahan merosakkan saraf otak.

pedulikan. masing masing ada kelebihan. kamu istimewa, saya bukan kanak kanak istimewa, tapi saya juga istimewa. cara saya sendiri.

saya tak baekkk. mulut jahat. suka cakap lepas. benci cakap benci. buruk cakap buruk. suka cakap tak fikir perasaan orang. sebab tak mahu jadi hipokrit. tak apa kalau tak dapat terima. tak marah pun. sumpah.

tahu baek buruk. tak payah ajar banyak banyak kali. keluarga dah ajar, pengasuh dah ajar, cekguuu cekguu kat sekolah pon dah ajar. tahu lah. tahu. diri sendiri degil, don't you dare blame them!

tak peduli. buat apa saja kalau dah rasa suka. penat tahu. penat.

saya penat.

tak mahu fikir dah tentang benda benda tak sepatutnya. mahu jadi baek. good better best.

penat. rasa seperti mahu mencarut. terkena jangkitan makhluk makhluk bervirus kepala saya ni.

penat.

mahu rehatkan jantung.
jantung, berhenti berdegup sekejap. kita tidur lena buat sementara.
:)

tekanan ini buat saya merapu.
ohhh, post ini tak ditujukan kepada sesiapa.

2 comments:

Mighty Jacksparrow said...

yeah. fuck off people. mind only your gawd damn business.

rich people suck. boo.

wahahahahaha

oh btw word verification hari ini ialah fuccyo

mireya said...

hahah

sggh ssuai sekali word vrification ituu~

rich people? nahhh!~

they're borinnggg~ boo!~