Thursday, February 26, 2009

dengan ini, saya undur diri.

amira,

isnin - kuiz matematik kejuruteraan.
selasa - praktikal makmal kimia .
rabu - ujian kimia.
khamis - ujian matematik kejuruteraan.
jumaat - di hospital, kekejangan otak.


dan sekarang kau sebok nak jadi dr love lah sangat sedangkan kau pon bukannya ada boyfriend nak nasehat nasehatkan orang.

pengalaman pon setakat sejemput. cheh.

lain kali kau jauhkan diri lah dari masalah masalah macam ni. pergi duduk dengan kawan kawan yang masih single. yang tak ada secret admirer atau orang yang kau tak tahu dia ada secret admirer, orang yang tak ada boyfriend, atau skandal skandal hangat.

jauhkan diri dari orang yang ada masalah hati dan perasaan.

sebab nasehat nasehat yang kau bagi bukan membantu, sebaliknya menyakitkan hati orang. ye lah, kau kan outspoken lah sangat, kan? dasar mulut jahat.

kalau kau asyik bagi nasehat centa dekat orang, lama lama kawan kawan kau semua lari sebab nasehat kau tak boleh pakai.

jangan emo, dan stay away dari orang orang yang disebutkan di atas. jangan beri nasehat, jangan masuk campur. benda benda centa dan kaseh sayang zaman remaja ni tak sesuai dengan kau.

ye lah, kan cita cita kau nak jadi isteri kedua. mana sesuai untuk masuk kesah kesah remaja macam ni.


so
friends, i back off.

mireya (2/26/2009 1:05:53 AM): ntah
mireya (2/26/2009 1:05:56 AM): huk3
mireya (2/26/2009 1:06:04 AM): im such a lousy fren kn?
mireya (2/26/2009 1:06:07 AM): huk
farah dyana (2/26/2009 1:07:04 AM): hahaha
farah dyana (2/26/2009 1:07:31 AM): u r the jovial-est fren i've ever had
farah dyana (2/26/2009 1:07:33 AM): hahahahaha



thank you.
and sorry cause i've been abusing you without sympathy.
:P

muacks to you girlfriend!


p/s : maybe on hiatus untuk beberapa ketika. we'll see!

4 comments:

Mighty Jacksparrow said...

well nevermind nevermind.. i cud always be a Dr. Luv, mate.

mireya said...

and i resigned being one.
haih.


ehh. free kan? :P

rosma said...

don't you ever stay away from me.

mireya said...

whoa.
he. takot la.
u are my faberet, mana bole tggal jauh2.

:P