Friday, December 18, 2009

Salam Maal Hijrah


Semoga Tahun Baru Hijrah membuka kalendar baru untuk kita semua.

Jadi lebih baik,
Senyum lebih selalu,
Amal pun biar lebih banyak.

Semoga kita sama-sama jadi Muslim yang mukmin.
Jadi mukmin contoh!
InsyAllah.


Oh, tahniah Malaysia!
Satu-kosong kita benam.
Gol sendiri?
Abaikan, at least the goal is directed by Syafiq Rahim, kalau dia tak tendang ke arah pintu gol, maka tak akan terarah lah bola tu ke gol,
kalau tak terarah, maka tak gol la kan?

So, congratulations!


Oh, belajar jadi optimist. It's sometimes very annoying tapi lagi irritating jadi pessimist.

.

2 comments:

miss eLyA =) said...

huh. yep optimist :)

annoying ke? hehe i hope not! haha

mireya said...

hahaha

kadang2 je. but yeahhh! hope not! :)