Tuesday, September 16, 2014

Kumbang

When I opened facebook and instagram, penuh gambar tunang, gambar kahwin.

Semua orang pun nak kahwin nowadays. Somehow, semua orang dah berjumpa dengan jodoh macam dalam masa yang sama semua orang decided like,

"Eh, awak adalah jodoh saya, eh jom kahwin okay tahun depan kita kahwin jom jom"

Please dont mistake my rantings as another envious venting please, no. Tak jealous pon. I am more than happy bila tengok semua orang happy sebab dah jumpa happy ending masing masing.

It's just....



Semua orang dah, dan bakal berkahwin. And I'm still playing around. Rasa macam takde kawan nak main dah. Sunyi. Tu je.


That's all. Serious.

1 comment:

k e r e p e k t e m p e said...

Mak Jemah rasa macam tu jugak